Aktuellt

  • Motivation!

    Vad skulle det innebära för er att få reda på vad som motiverar era anställda? Vi vet!

  • Idéspelet

    Söker ni ett koncept där ni släpper loss er kreativitet, ni har kul och med fokus på kommunikation så kan vi varmt rekommendera Idéspelet.

Fler nyheter

Motivation!

Vad skulle det innebära för er att få reda på vad som motiverar era anställda? Vi vet!

 

Idéspelet - nyhet 2010!

Vi kan nu erbjuda ett nytt verktyg som verkligen sätter fart på kreativiteten, Idéspelet! Ett spel som bygger på några av de mest användbara kreativitetsverktygen och metoderna för lateralt tänkande, brainstorming och creative problem solving (CPS). Ett perfekt inslag under konferensen och ett spel som stimulerar till att tänka utanför boxen och att utveckla även de udda idéerna till något användbart. Kontakta oss för mer info och upplägg!

 

Facebook

Nu finns vi på Facebook, fast där kör vi på svenska! Kreativ Kompetens, välkomna att bli vän med oss där! ook

 

Inspirationsdag!

Välkomna till ett nytt koncept där ni kan välja på olika föreläsningar som är 2h långa och som kombineras med roliga aktiviteter och avslutningsvis en spännande och kul Kock-Duell, en inspirerande dag som sammansvetsar, välkomna!

 

Utvecklas på Dala-Husby Hotell

Vi erbjuder ett exklusivt paket i samarbete med Dala-Husby Hotell, kända för sitt fantastiskt kök och mysiga miljö.Vi utvecklar er och Dala-Husby tar er med på en oförglömglig smakupplevelse... Perfekt för ledningsgrupper, mellanstora grupper som söker en genuin Dalamiljö med 5-stjärnigt kök.

 

 

Tillbaka till startsidanNyhetsbrev

Vill du ha våra nyhetsbrev per mejl? Skicka oss din e-postadress via formuläret.