Aktuellt

  • Motivation!

    Vad skulle det innebära för er att få reda på vad som motiverar era anställda? Vi vet!

  • Idéspelet

    Söker ni ett koncept där ni släpper loss er kreativitet, ni har kul och med fokus på kommunikation så kan vi varmt rekommendera Idéspelet.

Fler nyheter

Referenser & Kunder

Kunder

Vi har under årens lopp jobbat med otroligt många kunder och grupper i varierande konstellationer och branscher. Vi har tyvärr inte möjlighet att nämna alla här men ett par av de kunder som valt oss som samarbetspartner är:

SSAB, Stora Enso, Skohuset, Vägverket, Lemo Nordic, EA Games, Avid, LT Dalarna, 3M, Flextronics, Clas Ohlson, Danmon Technologies, Sirius Group, NLE m.fl.

Referenser

Nedan följer par referenser och önskar ni fler så är ni välkomna att kontakta oss.

"Riktigt bra upplägg med en lättsam ton, förändringen hos medarbetarna och inställningen till livet i allmänhet är total!"
Anders Andersson, VD VOID AB

IPU + Kurs i Personligt Ledarskap: Oj, vilken självinsikt och förståelse varför kommunikationen ibland brister i ledningsgruppen. Sånt här är otroligt nyttigt för våran fortsatta utveckling som företag."
Anders Andersson, VD VOID AB

"Ett totalkoncept som entusiasmerar och väcker slumrande medvetanden om att hela livet handlar om val. I ord, bild och handling fick vi en heldag i laganda, vad som i första hand påverkar våra upplevelser och hur vi kan förändra om vi vill. En påminnelse om något som egentligen är självklart men som inte kommer per automatik - andra kan påverka mig men valet är mitt. En rolig, inspirerande dag som borde ge alla en kick framåt oavsett gruppering, om sinnet är öppet."
Eva Hammar, platschef LOOMIS Sverige

"Vi är rörande överens om att dagen var toppen, väldigt inspirerande, bra upplägg med teori och praktiska övningar, lärorikt! Detta har vi nytta av både på jobbet och privat, vi tänker nu ofta på valet av attityd."
Malin Ohlers, Quality Hotel Galaxen

Hört från toakön i samband med ett av våra koncept:
"Ja, det var ju jättegivande", sa dam 1
"Verkligen så att man orkade och ville lyssna" sa dam 2Nyhetsbrev

Vill du ha våra nyhetsbrev per mejl? Skicka oss din e-postadress via formuläret.


7